Städhjälp

Fick en fråga igår om jag inte kan berätta lite om våran städhjälp. Då jag känner att jag inte riktigt vill peka ut alltför mycket om städerskan så blir de ett relativt kort inlägg😊
 
Älsklingen å hans familj känner städerskan sen tidigare då hon städade hos dom när de bodde i villa. Vi har väl egentligen alltid haft tanken att skaffa städhjälp den dagen vi skulle flytta till hus, mycket för att de vore en skön avlastning och för att underlätta lite för oss själva i vardagen.
Hon kommer till oss 1 gång /mån och gör en ordentlig städning. Dammsugar, moppar golvet, torkar av alla möbler och dammar av, torkar dörrarna, listerna, lamporna, ugnen, mikron, tar ut soporna, plockar i och ur diskmaskinen. Hon bäddar t.o.m. om sängen trots att den är ny bäddad tills hon kommer.
Kort å gott så gör hon mer eller mindre nästan en flyttstädninng en gång i månaden. Hon har inte gjort fönstrerna någon gång men skulle vi be henne så tvättar hon även dom.
 
Vi betalar 500kr per gång och det är så himla värt de. Man "från så mycket för pengarna". Självklart så städar vi ju utöver hennes underbara jobb. Att få hjälp 1gång/mån kan man tro inte e så mycket men de avlastar mer än va man tror. Att få komma hem till ett nystädat hem e bland de bästa dom finns!!
 
Till er som går i i dessa tankar så kan jag bara säga att KÖR. Ge de en chans. För oss har de varit värt de redan från start. Vi känner oss helt trygga i att lämna över vårt hem i hennes händer. För oss räcker det med 1gång/mån då vi trots allt "bara" bor på 110kvm😊
Hon är även en ängel mot våra söner å Theo kallade henne för sin kompis redan efter andra gången haha.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0