5 saker jag skulle kunna bli bättre på

Ni som känner mig och har träffat mig vet nog att jag har väldigt dåligt självförtroende och dålig självkänsla. Ser sällan det gör gör bra eller ger mig själv en klapp på axeln å berömmer mig själv. Så jag tänkte rabbla upp 5 saker som jag måste börja jobba mer på och bli bättre på.
 
* Sluta se ner på mig själv å börja vara mer nöjd för hur jag är, både utseendemässigt och som person. Jag stirrar mig väldigt blint på bl.a vågen (vill ju som sagt gå ner ngt kilo till) och mitt utseende utåt (har jag tex en finne i ansiktet så gör jag allt för att dölja den med smink istället för att lufta hyn). 
 
* Börja ta till mig komplimanger som andra ger mig. Kan vara så lite som "va god maten va idag" eller "va fräscht det är hemma". De va som senast när älsklingen kom hem från jobbet å sa att jag hade varit duktig som dammsuga å plockat undan. De första jag sa "e du ironisk nu eller?" som om att han va ute efter ngt istället för att bara säga "tack älskling". 
 
* Sluta vara den konflikträdda i familjen. Vill alltid att de ska vara då lugnt å fridfullt, att alla ska vara nöjda men glömmer väldigt ofta att se till att jag själv är nöjd. Viker ner mig alldeles för lätt/snabbt för att slippa bråka eller ha diskussioner som oftast leder till bråk. Då slänger jag hellre in handduken tidigare å ber om ursäkt även om jag egentligen kanske har rätt eller andra synpunkter/åsikter.
 
* Försöka ta tag i saker direkt å inte påbörja flera små projekt. Expert på att påbörja t.ex städning i badrummet, men de slutar alltid med att jag gör det halvdant då jag kommit på mitt i allt att jag måste hänga upp tvätten, bädda rent eller att grabbarna vill något. Kan vara vad som helst som kommer i vägen som alltid bidrar till att jag glömmer det som jag egentligen höll på med. 
 
* Säger emot mig lite själv (punkt 1) men ska jag gå in i något så måste jag börja göra det till 100%, inte halvdant. Som bl.a vikten och bli mer hälsosam (när de gäller sötsaker). Är så missnöjd med vad som står på vågen, och allt mjukt runt magen. Just där å då så är jag taggad till tusen för en förändring men efter bara någon dag så är jag tillbaka på ruta ett igen. Lika besviken å arg blir jag varje gång på mig själv..
Två bilder från bröllopsfotograferingen i augusti förra året. Förutom under båda graviditeterna, så va nog denna dag (och vår bröllopsdag) en av få, då som jag kände mig vacker för en gång skull❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0