Hur går det med träningen efter resan?

Hej på er, tillbaka till träningsuppdateringen så här efter semester och fullspäckade dagar i huset.
 
Inför resan hade jag mitt första delmål. Det va att nå 70kg. Jag nådde 70.4 kg så va väldigt nöjd ändå då jag länge stått till på samma vikt (närmare 72kg). Jag hade även fått upp träningsmotivationen tillsammans med Sofia, och vi försökte iaf köra 2ggr/v.
När resan närmade sig så va min första tanke "fan inte nu när jag väl kommit igång igen" och min andra tanke va att vågen skulle stiga under semestern då de sällan blir någon träning trots att man försöker intala sig själv att de ska och kommer ske, samt att man äter betydligt mer och oftare.
Trots att träningskläderna va nerpackade så blev det ingen träning alls på hela resan, precis som jag hade  på känn redan vid packningen. Det lät iaf bra när man nämnde träningsplanerna😉
 
När jag såg att vi hade en våg på rummet så kände jag "YES, då kan jag hålla någorlunda koll på vikten, även om man ska få unna sig massa gott på semestern". Dock så stämde inte vågen för 5 öre. Vi anade att den iaf gick 10 kg fel åt det bättre hållet. Jag skulle aldrig ha kunnat vägt 61kg, efter endast 3dagar. Möjligtvis 71 kg... Så jag fick helt enkelt se resultatet efter resan.
 
Väl hemma så hann de gå nga dagar innan jag kom på mig själv. Jag kände mig rätt uppsvullen så magkänslan va inte den bästa. Men där hade magkänslan fel. Jag stod stilla på exakt samma vikt som när jag lämnade Sverige, dvs 70.4kg. Det va en stor lättand!!!
 
Veckorna har nu gått och jag har fortfarande inte kommit tillbaka till träningen igen. Jag saknar alla passen och min träningskompis Sofia, men jag saknar inte känslan av att nu måste jag bege mig till gymmet.
I förrgår när jag ställde mig på vågen efter ytterligare någon vecka så fick jag ett positivt besked. Delmål 2 är 68 kg och då visade vågen 69.4 kg! Och i morse visade vågen 68.6 kg!😃
Sen vi landade I Sverige så har jag på något sätt lyckats gå ner nästan 2 kg. Åh va har jag gjort? Typ ingenting. Ingen träning alls, ätit något mindre matportioner, men annars så har jag fortfarande småätit sötsaker titt som tätt hela veckorna, druckit lite läsk när de väl funnits hemma. Lekt å busat massvis med grabbarna men de gjorde jag även innan.
Min kropp behövde tydligen
 
lite vila från träningen helt enkelt. Jag vill å ska försöka komma igång med träningen igen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0