Husesyn

Tänkte slänga in ett inlägg om hur vi bor. Med mest bilder. Vi har inte riktigt kommit i ordning men det kommer successivt.
 
Kan börja med att informera lite allmänt:
* Huset byggdes 2015 så det är nästan ett nyproduktion och med endast en ägare innan oss. 
* Det är 145 kvm boyta och 1724 kvm tomt (varav ca 75-80kvm altan) samt är en enplansvilla med dubbelcarport som är ihopbyggt med ett förråd. 
* 5 rum och kök, samt två badrum - ett mindre å ett större. 
* En väldigt öppen planyta så hall, vardagsrum och kök sitter ihop. Våra 4 sovrum ligger på en rad längs med husväggen. Tvättstugan sitter ihop med köket (en dörr skiljer dom åt). 
* En egen "lekpark" med gungor som sitter ihop med en rutschkaneställning och en sandlåda, finns på gården bakom förrådet.
* 2 stora stenar finns på gården där de tidigare ägarna har byggt som en rabatt med bl.a rosor runt dom så de är som en dekoration
* Det finns en stor yta för egenodlat då minst 6 st pallkragar finns på gården (vet dock ej vad som är odlat där i- återstår å se nu i sommar)
* En vind finns för ytterligare förvaring
 
Det räcker ett lugnt område som ligger ca 1 km in i skogen. Området består av säkert 45-50 villor så det är som ett litet samhälle. Det som möjligtvis saknas är en gemensam lekpark till alla barnen, en kiosk/matbutik nära till hands samt en gångbana längs med stora vägen (finns en upplyst gångbana från området ut till stora vägen men där tar den slut). Men vem vet, de kanske ploppar upp så småningom då området har vuxit de senaste åren.
Jätte trevliga och hjälpsamma grannar som har välkomnat oss väl😊
 
Inte dom bästa bilderna. De flesta rummen har vita väggar men ser mörkare ut på bilderna. 
Stora badrummet
Lilla badrummet
Vårat sovrum
Theos ostädade rum
Caspers rum
Caspers rum i bildens början till vänster (hans dörr är precis utanför bild), efter böckerna å bänken är det Theos rim till vänster och vårat rum är rakt fram
Första bilden: bredvid Caspers rum har älsklingen sitt spelrum/vårt gästrum
Andra bilden: vardagsrum + en liten skymt av köket, hallen är till höger utanför bilden
Altanen
 
Mer bilder kommer komma senare på de resterande rummen + lite bättre bilder på bl.a köket å hallen😊

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0