Städdag

Hej på er!
Idag har vi haft städdag på området. Känns lilte som en självklarhet att vara med på den, då de trots allt är för allas bästa och för att det ska hållas fins och fräscht. Tyvärr så är det alltid ett antal som inte tar sig tid att hjälpa till. Vi var iaf hela familjen. Theo cyklade runt och pekade, jag hade Casper i barnvagnen å höll utkik samt plockade upp de skräp jag hittade, och älsklingen gick med en "grep" och sopsäcken. Det var ett yperligt tillfälle att även checka in området och träffa grannarna. Blev att vi stod och pratade med de flesta en stund under tiden vi städade. Väldigt trevliga grannar må jag säga.
Städdagen avslutades med korvgrillning vid en grillplats som en del tydligen har gått ihop med att betala och byga i ordning. VÄldigt mysigt intiativ måste jag erkänna. Älsklingen drog iväg med Jeppe för att köra lite enduro men jag och grabbarna tog oss tid att prata med grannarna mitt emot oss (på baksidan). Theo lekte för fullt med deras söner och Casper kröp runt på altanen och lekte med lego och stenar. Mycket trevligt!! Ser verkligen fram emot att lära känna grannarna betydligt mer!
 
Nu är älsklingen på väg hem och jag ser fram emot att få lägga mig i sängen och slagga i ca 3 tim. Jag ska nämligen rycka in och jobba extra i natt. Vill inte att de ska bli som natten mellan tors och fre. Då höll jag på att somna flera gånger om pga att jag inte hade möjlighet att vila ett par timmar innan. Som tur va så höll jag mig vaken men de e inte mänskligt att vara vaken först en hel dag, sen hela natten + hela dagen och kvällen efter. Va väldigt trött igår kan jag ju lova, även om jag inte kröp till kojs förrän efter midnatt.
 
I natt har jag möjlighet att uppdatera Mexico resan, bl.a  om en sjukhusvistelse och 3 nätters övernattning och delfinmöte. Så håll utkik under morgondagen, då kommer det vara uppdaterat.
Bjuder på en soluppgångsbild från Mexico

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0