Vart har jag tagit vägen?

Godkväll kära läsare!
Nu har de gått ett tag igen sen jag uppdaterade bloggen och jag ber om ursäkt för de. Vi har försökt få ordning de sista i huset men som alla säkert vet å kan relatera till så blir man aldrig riktigt klar ändå, vi har planerat inför ett försenat 4 års kalas för Theo som ägde rum i lördags (mer om de i ett eget inlägg), jag har gott en del intro pass på nya jobbet samt utbildningar vilket har resulterat till sena kvällar eller tidiga mornar de senaste 2veckorna. Lathet å trötthet har även spelat en stor roll i de hela. Påsk har de även varit. Listan kan göras lång shelt enkelt. 
 
Imorgon ska jag ta mig tid att uppdatera en del från resan. Kanske inte får ner allt men en hel del ska jag väl få ner tycker jag. Imorgon står de även handling på dagens "to do" lista samt plantera ut våra påskliljor som vi har inne (de har blommat klart för i år). Grabbarna ska underhållas å lekas med samt matlagning. Undra vad man ska käka imorgon ikväll? Äh de blir morgondagens bekymmer.
 
Nu har jag precis kommit hem från ett kvälls intropass på nya jobbet. De går bara bättre å bättre för var dag trycker jag👍 Nu blir de å krypa till kojs bredvid mannen min å drömma mig bort i drömmarnas land!
 
Puss å kram på er, å godnatt❤️
Våren har börjat hitta hem till oss😍🌞

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0