En kille som längtar

Idag har jag och grabbarna haft en väldigt lugn fredag. Blev ingen direkt sovmorgon då Casper vakna till vid halv 8 redan. De va bara å stiga upp för att inte väcka Theo som hade kommt in till oss vid 7 tiden och somnat om direkt. När även han hade vaknat så blev det frukost och massa mys framför disney junior. Idag va det en sådan dag att grabbarna fick gå runt i pyjamas hela dagen och jag virade in mig i min morgonrock. Fick dock byta om när vi fick oväntat besök vid 15.30 tiden haha.
 
Hela dagen så har Theo gått runt och pratat om morgondagen. Den dagen då han blir stor. Hela 4 år faktiskt!! Han ser verkligen fram emot sin födelsedag. Få massa paket (blir dock inte så mycket som han fått de tidigare åren då vi nu har köpt villa och ska på semester), godisbricka på sängen direkt på morgonen med frukost som han nu har bestämt själv, och få bestämma vad han vill hitta på under hela dagen samt välja mat.
Han har verkligen gått runt och planerat sin dag, men vi får väl se om planerna kvarstår imorgon eller om han har kommit på nya. 
 
Men i alla fall så har jag hunnit med att tvätta 3 maskiner, dammsuga och plocka undan lite grejer som har legat framme alldeles för länge. Casper har även sovit i drygt 3 timmar ute i vagnen så jag fick egen tid med vår stora kille. Vi spelade spel, pusslade, han hjälpte till med att dammsuga som sagt, lagade lunch ihop (tacos rester från igår), myste framför en film.
När lillskrutten vaknade va han vrålhungrig så medan jag matade honom ville Theo vila i soffan framför tv´n (trött av att hjälpa mamma). Blev som sagt en mycket lugn och mysig dag hemma med grabbarna. Vi fick besök av min mormor å morfar på eftermiddagen. De ville gratta sitt äldsta barnbarnsbarn i förskott då vi har sagt att han inte kommer firas förrän efter att vi varit på semester och efter påsken. Mycket för att vi nu lever i en stor flyttkartong känns det som. Känner inte att de e så roligt att ta hit massa folk när kartongerna står överallt å tar plats även om det är förståeligt när flytten sker nästa vecka😃
 
Just nu sitter jag i sängen med en sovandes Casper bredvid mig. Vi har sagt att han får sova mellan oss denna vecka i förhoppningarna att han ska bli frisk snart. Gillar inte att han sover i sitt rum när han hostar så pass att han spyr (inte varit så illa de sista 2 nätterna men tar det säkra före de osäkra). Vi håller tummarna att han blir frisk snart så man kan få lite vuxen tid tillsammans med min man. Ligga å hålla om varann när man ska sova osv. I  2 veckors tid har vi fått ligga på varsin kant på sidan då båda grabbarna har legat mellan oss. De e mysigt på ett sätt, men VÄLDIGT trångt då de inte ligger still haha.
Snart blir de ialla fall att göra Casper sällskap i sängen. Imorgon blir de att gå upp tidigt för att förbereda födelsedagsbrickan, ta fram paketen och göra sig i ordning för smurfbasketen.
 
Hoppas ni få en trevlig helg 😊
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0