Fullspäckad vecka

Kommer vara en fullspäckad vecka för oss så dagarna kommer gå riktigt fort har jag en känsla av. Kul i och för sig men ändå lite läskigt. Så här kommer min/våran vecka se ut:
 
Måndag
* BVC besök med Theo. Dags för 4 års kontrollen. Ska bli spännande å se hur mycket han har växt på 1 år, och hur han ligger i hans utveckling utifrån deras erfarenheter.
* Träffa Millian, Meline och Evelina efter BVC. Käka lunch och bara umgås. Som Theo har tjatat om att få träffa sin kompis, och det visar sig att Milliam har tjatat lika mycket haha. Så söta ihopnär dom leker! 
* Hem och laga middag tills älsklingen kommer hem
* Iväg å träna tillsammans med Sofia kl.18.30. "Box" står på dagens träningsschema. Ingen av oss har kört de tidigare men utifrån videon på youtube så verkar de grymt kul men jobbigt. Hej träningsvärk!

Tisdag
* Direkt när jag lämnat Theo på förskolan kommer min mamma hit för att färga mitt hår. Måste verkligen få bort alla gråa hårstrån (ja jag e gråhårig... Blev de när jag va gravid med Theo, inte så jätte kul men finns inget att göra åt de förutom att färga håret titt som tätt..)
* Iväg till Stockholm för en arbetsintervju! Ser fram emot detta då jag känner att jag behöver ha ett extra jobb utöver min tillsvidaranställning, som dessutom är i Nykvarn. Håller tummarna att jag får detta extrajobb!! Är även det som personlig assistent
* Min mamma ska ta Theo till frisören då jag är på intervjun
* Iväg å träna med Sofia kl.19.30. Denna kväll är det "BodyCombat" på schemat. Det är ett grymt roligt och jobbigt pass, även detta! Har kört de massa gånger tidigare men uppläggen är alltid olika. Nu va de iofs ett bra tag sen jag körde de sist men är så himla taggad!

Onsdag
 
* En vanlig dag för Theo på förskolan så blir massa mys med Casper hemma.
* MÅSTE packa ner de resterande sakerna här hemma under hela dagen och kvällen då flytten börjar på torsdagen. Även om de känns som om att de e massa kvar så e de egentligen inte de tanke på att de e så mycket stora möbler som soffa, matgruppen, tv + bänk, sängar osv. Dock så ska jag packa ner alla köksgrejer, skafferivarorna, älsklingens kläder, grabbarnas leksaker, garaget, älsklingens datorer (lämnar jag åt honom själv) osv
* Skulle ha tränat "Tabata" men kommer troligtvis få avboka just pga all packning då allt ska vara klart till morgon dagen. Återstår å se lite hur vi ligger till under onsdagen
 
Torsdag
* FÅR NYCKLARNA TILL NYA HUSET KL.12!!!!! 
* Lämnar av grabbarna hos min mormor å morfar för att köra kartonger å försöka få så mycket stora möbler som möjligt till huset redan denna dag. Vill kuna sova i nya huset fr.o.m. dag 1. Får även hjälp av min pappa så vi kommer kötta hela eftermiddagen och en bit in på kvällen.
* Avslutas med pizza (eller någon annan snabbmat), en öl/cider/glas rött å bara känna känslan av att huset nu är vårt på riktigt!
 
Fredag
* Tillbringa hela dagen/kvällen i Gnesta hos svärmor
 
Lördag/Söndag
* Fortsättning från torsdagen med PACKNING hela dagen, från tidig morgon till så sent vi orkar. Vi får hjälp av min pappa, mamma, lillebror, troligtvis av Jeppe å Evelina också. Svärmor skulle även hon komma någon av dagarna för att hjälpa till. Grabbarna kör vändorna från Söderätlje -> Nykvarn, medan vi tjejer packar upp kartonerna å ställer sakerna där dom ska stå. Theo och Casper får hjälpa till så gott de går.
* Avslutar iaf lördagen med något extra gott att äta och dricka
TB från isomras då Casper endast va mellan 6-8v 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0