Godkväll

Helgen har varit väldigt lyckad. Theo framför allt va väldigt nöjd med sin födelsedag igår, både med alla presenter, aktiviteter och allt mys som dagen innehöll.
Morgonen började med att han vaknade först (självklart väldigt uppspelt då han visste vad som hände denna dag), men jag bad honom låtsas sova då jag skulle upp å göra ordning hans frukost. Under tiden vakna Casper så jag fick busa med honom under tiden som frukosten gjordes i ordning, medan Theo låg kvar i sängen med sin pappa (som sedan kom upp å hjälpte mig). Vi gjorde i ordning frukost brickan- precis som Theo hade önskat. Vi fick absolut INTE glömma godiset på brickan haha, de va viktigast!
Han va grymmast på att låtsas sova när vi kom in. Vi sjöng, och grattade honom med stora kramar. Casper va lika fascinerad å glad som födelsedagsbarnet. Paketen öppnades först och så fort han fick syn på va som låg i paketet sken han upp som en sol samtidigt som han sa "Mamma, pappa titta". Theo är på så sätt väldigt tacksam för allt han får, vilket är otroligt skönt. Casper tyckte pappret va roligast haha.Theo åt upp frukosten i sängen innan han ville börja leka med sina nya saker på direkten, dock så skulle vi göra oss i ordning för Smurfbasketen så leksakerna fick vänta tills efteråt.
 
Han va superduktig på basketen, men med ca 15 min kvar så ville han bara sitta hos sin pappa och lillebror. Han bjöds på en glass efteråt just för att de va hans dag. Badade i säkert 2 timmar så Theo såg verkligen ut som ett russin efteråt, vilket han själv reagerade på, samtidigt som han testade sin nya present (vattnet blev rött). Hela dagen bestod av lek å bus med hans nya leksaker. Byggde med hans nya lego, spelade spel, myste framför tv´n å lekte ännu mer med hans nya magnetklossar. Vi väntade nämligen på att morbror Emil skulle komma på besök så att vi alla kunde åka till Heron City för att bowla.
Theo fick baconchips som han mumsade i sig under tiden han väntade på sin tur. Casper satt lika tyst å fascinerad som vanligt, i sin maxicosi. Lika roligt som vanligt tyckte Theo att de va. Han kom upp i 72 poäng (!) första omgången vilket jag tycker e sjukt bra! Speciellt när man själv hamnade på 80 typ.
Han fick sedan en "Ugglis" ballong som han själv valde innan vi åkte hem. Sprang på Evelina å Natalie som han berättade så glatt fr va vi precis hade gjort. Väl hemma så käkade vi pizza som vi hade hämtat upp på vägen efter att Theo fått bestämma mat. Inte den bästa maten för mig kanske som försöker dra ner på sån mat, MEN igår så va de Theos dag å han som fick bestämma. Myste framför melodifestivalen med snacks å godricka, medan Casper kröp runt på golvet å lekte med lego. Tyvärr ingen super bra deltävling om vi fick bestämma, men finalen lär nog bli rätt bra ändå tillslut.
 
Både Theo å Casper fick sova mellan oss denna natt då Emil sov i Theos säng (han har ju 1.20 säng). Jätte mysigt men som vanligt rätt trångt! Jag låg å nynnade på nattvisor tills de båda somnade så snällt. När jag kom tillbaka till vardagsrummet så hade även älsklingen somnat. Tufft å fira en 4-åring haha.
Vi alla kröp till kojs runt 23 tiden. Skönt med en relativt tidig lördag.
 
 
Idag vaknade Casper kl.6 men somnade om så fort han fick välling. Jag å lillskrutten tog sovmorgon till kl.9 någonting då älsklingen kom in å väckte mig. Så mysigt att ha Casper sovandes på min arm. Så söt! Låg å tittade på honom i säkert 20 min innan han helt plötsligt satte sig upp å började prata som om att man hade slagit på "on" knappen haha. Tänk om man själv vaknade upp sådär pigg haha.
 
Åt frukost, jag duschade, vi gjorde i ordning oss för att sedan åka till vårt nya hus för att besikta städningen. Emil hängde på då han inte har sett huset in real. Huset kändes så mycket större nu när det va oinrett. En mycket härlig känsla! Sjukt att de bara e 4 dagar kvar tills vi själva kan börja inreda huset så som vi vill ha de. LÄNGTAR SÅ HIMLA MYCKET!!!!!!!
 
Dagen annars då? De har inte hänt så jätte mycekt. Vi käkade lunch rester, spelade spel, småpackade lite, byggde md lego, kolla tv/serie, busade ännu mer. Hela eftermiddagen flöt på lika fort som vanligt.
Vid 18 tiden satte vi oss ner å spelade Bingolotto, ihopp om att vinna storvinsten. Vi spelar aldrig annars förutom på uppesittarkvällen, men då älsklingen vann en ny lott på uppesittarkvällen så fick vi lov att köra en gång till (på nyår). När han även vann ytterligare en ny lott och jag 100 kr så sa vi de at vi kör igen. Dock så har de inte blivit av förrän idag. Denna gång vann Theo 100 kr och jag 2 st Sverigelotter. Va så nära på 5000 kr kontantvinst i alla tre spelen, men nära sjkuter ingen hare, som man säger. Bättre lycka nästa gång!
 
Nu blir de å krypa ner bredvid min stora kärlek. Imorgon väntar en ny fullspäckad vecka! Hoppas eran helg har varit bra och att ni har kunnat njuta av ledgheten.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0