Imorgon sker de vi länge väntat på

Precis som rubriken lyder så sker de vi länge väntat på. VI FÅR NYCKLARNA TILL HUSET!!😃
Som vi har längtat! Anledningen till att de varit så tyst här på bloggen e just för att det har varit fullt upp med packning, förberedningen med att kontakta alla berörda företag (återvinningen, ordnat med hemförsäkring osv), adressändring å mycket annat. Ska bli så oerhört skönt att få flytten avklarat, börja inreda vårt egna hem, ha en egen tomt å å inga grannar vägg i vägg😍
 
I måndags blev de inge bvc besök för Theo då barnmorskan va sjuk. Blir efter semestern istället.
Träffade som sagt Evelina, Milliam å lilla Meline på stan. Käkade lunch, pratade minnen å om annat skoj, fick Theo å Milliam att klippa sig. De skulle ha samma frisyr. Så söta haha.
På kvällen blev de "box" tillsammans med Sofia. Sjukt jobbigt men grymt kul! Blir garanterat mer av den träningsformen! 
 
Igår va jag på arbetsintervjuv. Gick väldigt bra, eller det kändes iaf som det. Han skulle återkomma senare i veckan om jag gick vidare till nästa steg. Håller tummarna!!!!
Färgade även håret lite mörkare (se bilden nedan, utebilden). Trivs verkligen i de mörka! 😃
 
Casper har även fått hög feber igen (mellan 39 å 40 grader) så de har inte blivit så mycket gjort om dagarna som jag velat men har istället myst massor med sjuklingen😍 hoppas verkligen att han blir frisk inför Mexico resan!
Va på VC med honom idag för att kolla upp hans tillstånd lite mer. De tog sänka, lyssnade på andningen och lungorna, kolla öronen å halsen samt tog febern. De enda som de såg va att han va lite röd i ena örat å feber, då antagligen så har han bara något virus i kroppen. Casper reagerade inte ens när de stack honom i fingret. Han satt i mitt knä å kollade fascinerat på va sköterskan gjorde haha. Så söt❤️
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0