Svar på era frågor del 1

Drömresor?
Oj, denna fråga är faktiskt rätt svår att svara på då jag skulle vilja uppleva de mesta länder, både med hela familjen och endast med mannen min (dock så blir de bara resor med familjen så länge barnen är små och bor hemma, förutom vår smekmånad förstås så småning om).
Men något som både jag och Micke skulle vilja åka på är:
- En vildmarkssafari resa i Afrika. Vore så häftigt att uppleva alla vilddjur på nära håll🦁🦓🐯
- Auschwitz är något som älsklingen även har pratat om att de vore en häftig men lkanske lite jobbig upplevelse
- Sen massa sol och bad resor förstås- Maldiverna, Cypern, Sri Lanka har jag hört ska vara fint☀️
- Paris och Portugal skulle jag kunna tänka mig att åka på lång weekend med Micke 
 
Har ni hittat erat drömboende nu? :)
Tack för din fråga 😊 Nja, eller både ja och nej måste jag nog svara på denna fråga. Vi känner att vi nu för tillfället har hittat ett hus som vi vill och kommer bo i flera år framåt men resten av livet tror jag inte. Vi har nämligen alltid drömt om att få bygga eget. Från grunden och exakt som vi vill ha de. Så någon gång i framtiden så kommer vi troligtvis att bygga nyproduktion, men allt handlar om en kostnadsfråga och va vi känner just då . Vi är trots allt bara 25 respektive 26 år så vi har hela livet framför oss :) Men vi är väldigt överrens om att vi INTE vill flytta de närmsta 5-7 åren. Vore skönt å få bo kvar på ett ställe betydligt längre än de senaste boenderna vi haft, då vi har flyttat efter 2 år redan. 

Hur många barn drömmer du om? 
Tack för din fråga 😊 Jag har alltid velat ha 3 eller 4 barn. Just det antalet vet jag faktiskt inte men de vore mysigt. Jag har alltid varit barnkär så långt jag kan minnas å bilda stor familj. Dock känner mannen min att de räcker med 2. Håller tummarna att han ändraräsig med åren, då min största önskan faktiskt e att genom gå minst 1 graviditet och förlossning till samt ge våra grabbar ett syskon. En dröm vore att få en dotter nu när vi har två söner, men skulle vara lycklig lottad oavsett om de skulle bli en tredje son. Först så måste älsklingen gå med på att skaffa en tredje haha 😇 kram
❤️❤️❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0