Träning

Detta inlägg kommer handla om hur min träning går. Ska jag vara helt ärlig så går de inte som jag tänkt att nya året skulle börja. Jag vet inte när jag va på gymmet senast. En bortförklaring att det har varit så mycket annat runt omkring är ingen bra anledning egentligen men de har faktiskt varit största anledningen. Och latheten förstås... Sen skyller jag även på att Casper har börjat krypa å aldrig e still längre + att han aldrig vill sitta i maxi-cosin längre stunder (då går de inte att ha med honom till gymmet) 🙈 Dock så har jag börjat med hemma träning istället. Jag har laddat ner en app som heter "Gå ner i vikt på 30 dagar" och en som heter "abs work out".
 
Första appen jag nämnde tränar man mellan 7-10 min/dag, ca 6-8 olika övningar/dag. Man använder endast sig själv som vikt och redskap. Inga andra hjälpmedel. Jag har dock använt mig utav ett band runt låren när jag gör höftlyft för att få lite mer motstånd, men de e inget man behöver. Var fjärde dag (har jag för mig) har man en vilodag för att musklerna ska återhämta sig. Hela kroppen tränas och jag lovar att man känner av träningsvärk efter dessa pass, trots att de inte e så långa.
 
Andra appen jag nämnde har i stort sätt samma upplägg som den första, med kortare pass och endast några övningar åt gången samt att hela kroppen tränas. Då båda passen är så pass korta så brukar jag köra ett pass av varje efter varann så att det blir runt 20 min träning/dag istället för max 10 min. Känns riktigt bra och det har gett resultat redan.
 
Jag har nu kört detta i 10 dagar i samband med att jag tänkt på va jag stoppar i mig om dagarna, å jag kan erkänna att jag har minskat både i cm och på vågen. Jag har inga nya mått då jag inte har mätt mig, men jag känner det på hur kläderna sitter (speciellt vissa byxor som inte sitter som korvskin längre). Sen start å nu har jag minskat ca1,5kg och det är en väldigt bra start då jag har som mål/önskan att nå iaf första delmålet (70kg) innan Mexico resan. Och det har jag snart nått, endast 600g kvar och det är över 1 mån kvar till resan!! Nästa delmål är 68 kg, och slutmålet är nere på 66 kg ca, men så lite har jag inte vägt på jag vet inte när. Även om jag inte når just slutmålet så är det främsta att minska i cm och inte känna mig så slapp i kroppen. Vill få fastare mage, lår å rumpa framför allt men också minska på "gäddhänget" (jobba på triceps). Det känns "viktigare" för mig att nå än vad som står på vågen i slutändan. Lätt att man stirrar sig blind på vad som står på vågen, istället för att titta sig själv i spegeln och bedömma därifrån. Jag är i alla fall en sån person som vill lyckas på båda planen, även om det egentligen är måtten jag vill minska i första hand. Muskler väger mer än fett så i slutändan så spelar vågen ingen roll💪
 
Nu känner jag att jag börjar svamla lite hejvilt här. När det gäller gym träningen så ska jag försöka komma igång lite, men gruppträningar på kvällarna istället. Boka in mig på några roliga pass å verkligen satsa på de viset istället för att skippa all gymträning bara för att Casper nu har börjat krypa och inte kan vara med på morgon träningarna. Jag betalar ju trots allt för kortet fram till september /oktober någon gång.
Det finns inga bortförklaringar till att inte dra iväg på kvällarna, om de nu inte krockar med något annat inplanerat förstås, typ att älsklingen jobbar över å jag har massage patienter. Ska iaf ge de en chans nu innan vi flyttar👍😀 sen förhoppningsvis så ska jag även orka ta mig enda in till Södertälje å grymma, men de e nästa mål...
Dag 1
Dag 10

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0