Sol, utomhusvistelse, otäck upptäckt, plats på byrån

Idag tillbringade vi denna måndag mesta dels utomhus i ☀ - en. Casper strosade omkring och utforskade tomten, käkade blåbär å smultron från rabatten samt lekte med sin storebror i mellanåt. Theo lekte i sandlådan, hoppade studsmatta å lekte med alla bilar (i olika storlekar).
Medan grabbarna underhöll sig själva så hann jag med att köra 5 tvättmaskiner varav 4 st hann torka ute på sträcket innan det mulnade på kl. 15. Dammsuga å moppa golvet, röja undan alla leksaker från grabbarnas golv samt vardagsrummet, samt laga lunch å förbereda middagen.
Under tiden Casper sov i vagnen så tog vi en snabb promenad på området. Jag med vagnen å Theo med sin cykel. En lugn å slapp start på veckan😊
 
2 av dom mindre porträtten av skruttarna 1 års fotograferingar, fick sin plats i vårt sovrum på byrån oxå 😍
 
Natt jobb väntade mig idag så de blev att krypa till kojs när älsklingen kom hem. Dock lyckades jag aldrig somna så vi får se hur denna natt lyder. Kände mig väldigt trött när jag la mig halv 6 men på något sätt så somnade jag aldrig.. Låt denna natt gå fort så jag kan göra ett nytt försök till att sova några timmar när jag kommer hem!
 
På talan om något helt annat. Idag när jag rensade rabatten å lyfte på en sten så möttes jag av en 🐍. Jag är egentligen inte rädd för ormar utan tycker mer att de e häftiga på något sätt men de får gärna vistas bakom glas. Men så här, helt plötsligt i vår egen trädgård, 2 dm från ens händer. Nä de va lite otäckt just för att grabbarna va 5 m därifrån också...  De va en smal svart orm (kanske en snok, jag vet inte) å kanske 30cm lång, tänkte inte på om den hade något mönster på ryggen eller inte då upptäckten kom som en chock. Den slingrade sig snabbt iväg och under vår altan... Nä usch, de får gärna hålla sig utanför vår tomt!
Killen som ÄLSKAR bär å att vara ute. Han går direkt när han vaknar fram till sina skor å tar med dom till mig å säger "da" (där). Sätter sig ner eller står upp så att han ställer ena foten på skon😍
Bröderna❤️
Hela familjen samlad😍❤️😍❤️ Bilden på mig å älsklingen är från vår Thailandsresa vintern 2014-2015🌞
Så fint de va när solen lyste på träden på kvällen, å en trött mamma som skulle bege sig till jobbet. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0