12 saker ni kanske inte visste om mig

🐞 Tycker att både åskan å blixten är otäcka. Har gjort sen tidig ålder å gör fortfarande. Är gärna inte hemma själv om det åskar eller blixtrar. 
 
🐝 Har alltid varit rädd för elden i stora mängder (brand relaterat). Minns en gång när de började brinna på en toalett i skolan när jag gick på låg/ högstadiet. Man såg knappt röken men ändå så stod jag på samlingsplatsen å grät. Väldigt obehagligt! Dock kan jag tycka att majbraser å så är mysigt. 
 
🐞 Började använda smink när jag gick i 8:an. Nu går jag aldrig utan, oavsett om jag är hemma eller ska iväg. Hemma räcker de ibland med foundation å ögonbrynspenna men som sagt, smink i olika mängd finns alltid i ansiktet. 
 
🐝  Har aldrig rökt (varken rökt på, cigarr eller cigaretter). Knappt hållit i en cigarett om jag ska vara ärlig. 
 
🐞 Har aldrig varit bakfull. Lullig å full = ja, men aldrig känt någon baksmälla. 
 
🐝 Blev av med oskulden dagen efter min 17 års dag. 
 
🐞 Sa att jag älskade Micke direkt till honom i nyktert tillstånd, innan vi va tillsammans och bara efter max 1 vecka efter att vi hade träffats för första gången. 
 
🐝 Trodde aldrig att man kunde älska någon så pass mycket sen man fick barn! Det där första ögonblicket när ens bebis börjar skrika å läggs mot bröstet efter att ha legat 9 mån i ens mage. De e verkligen kärlek vid första ögonkastet!! 
 
🐞 Hade 14 MVG, 11 VG och 3 (eller 4) G när jag tog studenten. 
 
🐝 Hatar att vara själv oavsett när på dygnet det är. Vill/behöver alltid ha någon vid min sida eller iaf i huset, för att jag ska känna mig trygg å inte ensam. Har t.o.m svårt att somna om inte älsklingen eller grabbarna är hemma. 
 
🐞 Aldrig varit nöjd med mitt utseende (kroppen framför allt) men i omgångar varit för lat att göra något åt de.. 
 
🐝 Har bara en tatuering som jag gjorde den 5 eller 6 Jan 2013, men skulle gärna vilja göra fler. (fick ju en sittning av älsklingen i 25 års present förra året, kanske ska utnyttja den i år?) 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0