Firandet varade hela natten lång!

I lördags va de dags att fira Evelina som nu på onsdag fyller 20 år (hennes tvilling bror fyller den 21/6, coolt va). Tar henne verkligen inte som så ung, men åldern kan bedra ibland haha.
 
När jag kom hem strax efter 8, så va musiken i full gång. Älsklingen å Casper hade tydligen varit vakna sen kl. 6. Casper väckte sin pappa rättare sagt med att först skrika från sitt rum (stod upp i spjälsängen) och sen gjorde älsklingen ett försök att få honom att somna om med hjälp av välling. Dock så hann älsklingen slumra till lite lätt å märkte inte att Casper kröp ur våran säng. Han vaknade med ett ryck av ett KRASCH! Casper hade rivit ner våran blomkruka å stod å skratta när han såg sin pappas min haha. "GODMORGON PAPPA"!! Theo som sov på min sida rörde sig inte för fem öre (fått även där pappas gener att vara svårväckt).
 
Grabbarna hoppade runt å dansade när jag klev innanför dörren. Casper hur glad som helst å älsklingen trött men hade ändå full av energi. Medan jag gav Casper gröt så försökte älsklingen väcka Theo, vilket tog 15 min. Jag pussade alla mina tre grabbar hejdå eftersom älsklingen skulle lämna skruttarna hos mormor å morfar där dom skulle sova hela helgen. Jag somnade runt 9 å vakna inte förrän halv 1 av alarmet. Hoppa in i duschen, gjorde oss i ordning, myste lite med älsklingen å blev hämtade av Jeppe strax efter halv 2. Förkrökade lite där innan vi fyra tog 14.38 tåget till Stockholm. Satte oss på 2 olika uteserveringar innan de va dags får vårt bord på Pinchos. Så otroligt god mat!! Bara älskar de!! 😍 Som vanligt så åt man tills man höll på å spricka samtidigt som man drack en del drinkar. Super trevligt!
 
Därefter drog vi vidare till Medis (medborgarplatsen) där vi träffade Evelinas tvillingbror Emil å hans tjej. Blev ett par drinkar där innan vi gick vidare till Kungsträdgården till en uteservering. Där satt vi tills klockan blev 23, då vi behövde röra oss till tåget hem. Begav oss till Jeppe där efterfesten fortsatte! Musik, dricka, prat å massa skratt!! Just denna kväll så behövde man inte ha tankarna på att vara mamma å pappa, utan nu va vi tonåringarna Zandra å Micke igen (för kvällen). Vi hade grymt trevligt/mysigt å klockan rann iväg. 
Fick mms bilder på grabbarna av mamma under kvällen å de va klart att man saknade dom å deras kärlek men vi behövde denna kväll å vi vet att de inte går någon nöd på grabbarna😍
 
Framåt halv 2 tiden tog jag å älsklingen taxi hem då jag va så trött efter 3 nattpass i rad å knappt någon sömn på dessa dygn. Fick rädda våra sovande grannar från att få besök av älsklingen, då han va på g in på deras tomt, trött, full å allmänt borta (hade somnat i taxin) haha😅
Som vanligt när vi dricker så kommer vi in på lite känslomässiga samtal, speciellt nu efter detta händelserika år som gått. Även denna natt va de så för båda å de slutade med att jag stod och skakade å grät i älsklingens famn. Han visar väldigt SÄLLAN sina känslor medan jag visar mina känslor lite väl ofta ibland oavsett om jag har alkohol i kroppen eller inte, men denna kväll så hände de att vi både släppte trycket lite. Vi behövde detta även om älsklingen snabbt stängde av sina känslor å endast koncentrerade sig på att hålla om mig så jag inte skulle falla i golvet (vill intyga om att jag va den som va nyktrast av oss så höll inte på att falla i golvet pga fullhet utan av gråt).
Runt halv 3 någonting så hade vi krypit till kojs. Älsklingen däckade direkt å jag fick chansen att ligga tätt intill honom å bara höra hans andetag. Känna att jag e världens lyckligaste som får vara just hans fru, ha honom som livskamrat å en framtid ihop. Se våra grabbar växa upp å skapa oss mer oförglömliga minnen tillsammans. Det är här i livet som jag vill vara. Med min familj å våra underbara vänner som stöttar en i vått å torrt❤️ hur trött jag än va så somnade jag nog inte förrän efter 3 någonting...
En den av maten👍
Han ❤️
Det där med att försöka få till en bra bild på oss gick väl sådär men tillslut så lyckades vi med en bra bild iaf haha😅❤️
Love this girl❤️
 
Min klänning (fick i morsdag present) är ifrån Ginatricot, för er som undrar. Jag har stl 36 på denna, men är rätt kort i längd därav leggings (jag är 1.75 m lång). 
Min min min❤️
Jeppe❤️
Kvällen i Stockholm avslutades med shotar innan efterfesten började hemma hos Jeppe! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0