Godkväll

Har nu haft drygt 1v ledigt från jobbet, men känns faktiskt väldigt skönt att vara tillbaka. Mindre skönt å börja med 2 nattpass i rad å eventuellt ett extra nattpass på mån. Dock så är de betydligt roligare när lönen trillar slutet av månaden.
 
Idag har de varit en lugn dag. En klarvaken Casper kl.6.30 va mindre roligt men så e de ibland. Thro vaknade 7.30 vilket också va tidigt för att vara honom. Käkade frukost, gjorde oss i ordning å myste inne på fm. Då Casper vakna så tidigt så kom tröttheten redan kl. 9, vilket är alldeles för tidigt för vilan. Mellan kl. 11-12 brukar vara en bra tid för att han inte ska somna för natten kl. 17. Så de va bara att underhålla honom fram till halv 11-11 tiden. Somnade på fem röda i vagnen därefter. Jag å Theo hjälptes åt att rensa en del av rabatten (den jag har försökt att glömma bort haha) å de gick väldigt smidigt. Dock e de världens sämsta "jord" (skulle inte ens kalla de jord) som e stenhårt å mestadels bara sten, så man fick jobba på bra där för att få upp så mycket av ogräs rötterna som möjligt.
Vi hann äta lunch innan Casper vaknade igen. Därefter gick han lunch å sen va vi ute hela em. Jag fortsatte att rensa, medan grabbarna lekte på tomten.
När grannpojken Wille kom hem, som äntligen hade gått på sommarlov, så blev de att Casper fick strosa runt själv å Theo lekte med Wille. Casper som är så nyfiken av sig gick gladeligen runt å inspekterade tomten å allt som fanns, hjälpte mig lite med att plocka sten från rabatten å plockade ur korgen på ogräs istället för att lägga i haha. Fick en del gjort iaf😊
Så fort älsklingen kom hem blev de att jag kröp till kojs eftersom de va nattjobb som vänta mig.
Varit en bra dag men lite små gnällig Casper på fm pga trötthet. Hoppas att han sover lite längre imorgon👍
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0